2012-08-08 08:08:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - ma remek napra számíthat

Napi horoszkóp augusztus 8-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha volt valami, amit igazán fontosnak érzett az életében, és úgy találja, hogy egyre távolabb van tőle, akkor itt az ideje, hogy fordítson a sorsán. Ha azonban legyint rá, vagy a nehézségekre hivatkozik, akkor nem remélhet mást

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehéz napjai voltak az utóbbi időben, igazán ráférne önre egy kis kikapcsolódás, nyugalom. A baj csak az, hogy ezt először is önmagában kellene megtalálnia. Bármilyenek lehetnek a külső körülmények, ha belül küzdelem van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A nehézségek sohasem önmagukban állnak elő. Általában egyszerre lesz káosz a munkahelyén és a magánéletében is. A mai nap is ilyen lehet. De ön jó érzékkel résen van, és e nehéz kétfrontos harcban is nyerésre állhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szerencsésen alakulhatnak a tervei: ma olyan reményei is valóra válhatnak, amikről már igazából lemondott, amiket már maga sem vett komolyan. Az égiek ön mellé álltak. Nyújtsa ki a kezét a lehetőségek felé, teremtsen jövőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Komoly feladatot, nagy felelősséget igénylő megbízást kaphat. Ne habozzon elvállalni! Ha megterhelőnek is tűnik, fejlődési lehetőséget biztosít önnek. És a langyos víz már untatja. Ha nincs előrelépés, az már önmagában visszalépés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön nem az a magabiztos fajta, ma mégis képes lesz összeszedni magát. Jól is teszi, mert ma új munkát, vagy legalábbis újfajta feladatot kaphat. Ha jól teljesít, ez egyet jelent az előléptetésével. Merjen végre nagy lenni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szokatlan dolgok történhetnek önnel, ami megváltoztatja eddigi értékelését. Ne haragudjon az emberekre azért, mert rosszabbaknak látja őket, mint máskor. Talán csak egy kicsit boldogtalanabbak ma. Inkább segítsen rajtuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ráférne már önre egy kis pihenés. Ha teheti vegyen ki szabadságot, vagy legalább a hétvégéjét tervezze hosszabbra. Ha sokáig halogatja, a kimerültség betegség formáját öltheti. Előzze meg a bajt! A kis állatok megnyugtatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma remek napra számíthat. Régi emlékek támadnak fel önben, és rájön, hogy mindez sokkal élőbb, mint gondolta volna. A legnehezebb azonban, hogy ezt a társával is elhitesse. De korántsem lehetetlen. Nosztalgiázzanak együtt!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Változásokat jeleznek a csillagai. Hogy ezt jól, vagy rosszul éli-e meg, az azon is múlik, hogy mit remél. Ha már minden jóba vetett hitét feladta, akkor nehezebb lesz fordítania a sorsán. Ha nem, akkor könnyű.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Már megint választás elé állította önt a sorsa. Eddig mindig olyan könnyen döntött, mostanában azonban egyre nehezebben megy ez önnek. Talán segít a mérlegelésben, ha listát készít. És végül tartsa magát az elhatározáshoz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Végre teljesülhet egy régi álma: ne hagyja, hogy mások ezt kételyeikkel elrontsák. Ne hallja meg a gáncsoskodó hangokat! A dolgai végre jóra fordulnak, és ehhez először is önmagában kell megbíznia. A kedvese már bízik önben.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: